Test formulier podcasting

Podcasting with Rawpower

Welk podcast format past het beste?

Maak een keuze uit onderstaande 5 formats

Podcast format

Hoe klinkt de sonic identity?

Een herkenbare podcast heeft een passend intro en outro. Hou je van simpel dan heb je aan hooguit twee rechtenvrije tracks genoeg. Wil je de podcast meer aankleden dan voegen wij jingles toe en ondersteunen specifieke onderwerpen met soundscapes, muziek en/of geluidseffecten.

Next level is op maat geproduceerde muziek, jingles en geluidseffecten voor een indrukwekkende en unieke ervaring.

Sonic Identity

Lengte opnamedag

Op de opnamedag komt de podcast expert op de gewenste locatie. Na ongeveer 1.5 uur is de gekozen ruimte omgetoverd tot een heuse podcast studio. Indien er ook video wordt opgenomen kan dit oplopen tot drie uur opbouw tijd. Met de host en eerste gast

is er een soundcheck van maximaal 15 minuten waarna de eerste opname sessie kan starten. Houd er rekening mee dat de ruimte minimaal 4 uur in gebruik is. Bij meerdere opnames en video zal de ruimte al snel de gehele dag bezet zijn.

De ideale microfoon voor jouw podcast

Maak een een keuze uit de onderstaande microfoons

Type microfoon
Hoeveel microfoons op locatie zijn er nodig per aflevering?

Wil je een gast laten inbellen met hoogwaardige audio kwaliteit?

Via onze host Zencastr verzorgen wij een hoogwaardige inbel verbinding. Om een goede geluidskwaliteit te waarborgen sturen wij een podcast microfoon toen. Eenvoudig via USB te verbinden aan een laptop of desktop computer. Werkt op zowel Mac, Windows als Chromebooks.

Wij verzorgen de verzending en het retourlabel. Tijdens de opnamedag maken we een proefverbinding zodat eenvoudig en snel de gast helpen met de optimale afstelling van de microfoon en de inbelverbinding.

Lengte aflevering & kwaliteit nabewerking

Bij premium nabewerking wordt de podcast vlotter door het wegknippen van stiltes, onnodige herhalingen en reductie van "eh". Hierdoor kan je al gauw 15% besparen op de audio lengte. Maak een een keuze uit de onderstaande opties.

Upgrade naar Vodcast

Met onze 6K camera setup kunnen we efficiënt met één camera op statief een vodcast leveren. Door slimme montage technieken kunnen we 4 composities maken. Wil je een dynamischere montage of zijn er meer dan drie sprekers, dan is een drie camera setup geschikter.

De gemonteerde vodcast afleveringen worden opgeleverd in HD kwaliteit. Per vodcast maken wij 2 korte teasers die ideaal zijn om op social media te posten.

Fotografie & Artwork design

Selecteer de gewenste opties.

Hosting

Selecteer de gewenste opties.

Meet the podcast team

Helping you to build stronger communities.