Wicked Grounds

Meet the rawpower team

Helping WickedGrounds
to build selected communities.

Ons team van gepassioneerde filmmakers, live-streamers en podcasters helpen duurzame communities floreren. Zo zetten wij ons in voor een transparante koffiemarkt en gebruiken wij de kracht van film & podcast content voor bewustwording in de koffiewereld. Bekijk hieronder de films die we samen met de Peruaanse Koffieboeren maakte. Leuk detail, deze beelden werden gefilmd met een iPhone.

 

your location becomes a recording studio

Meet our Nomad Podcast Studio.

The Office van WickedGrounds is een inspirerende ruimte om te podcasten. Akoestiek is in de basis goed en kan met panelen geoptimaliseerd worden. Onze sound engineers Jeroen of Maarten kunnen binnen 30 minuten de tafel voorzien van maximaal vier studio microfoons met bijbehorende podcast mixer.  Door de juiste coaching en gedegen soundcheck zorgen we ervoor dat de opname zo goed mogelijk verloopt.

Going the extra mile

Remote guests should sound great too

Niet altijd kan een gast fysiek aanwezig zijn bij de opnames in Amsterdam. Geen probleem! Wij sturen een klein nomad koffertje naar zijn of haar gewenste adres. De studio kwaliteit microfoon sluit je eenvoudig aan met een usb kabel. Onze sound engineer geeft online nog enkele tips voor de juiste positionering. Dankzij onze innovatieve mixer en online platform connecten we met de remote guest. En dat in broadcast kwaliteit.

 

Add video to the podcast

Reaching a broader audience

We helpen opdrachtgevers met een visie waar we achterstaan om door te breken met hun content. Zo hebben we de mogelijkheid om tijdens de podcast video opnames te maken. Van een eenvoudige maar strakke single camera setup in verbluffende 6K resolutie. Hiermee maken we achteraf een totaalshot en close-ups kunnen selecteren. Tot een aanpak met meerdere camera’s waarbij we rekening houden met de sfeer en intimiteit op de set. Het gaat er uiteindelijk toch om dat de sprekers op hun gemak zijn en blijven. 

OUR OFFER

Helping WickedGrounds with updated photographs

Door corona zijn een aantal ruimte’s veranderd van indeling en uitstraling. Wij willen jullie graag helpen bij het maken van hoge resolutie foto’s. Graag zouden we in ruil hiervoor een dag gebruik willen maken van “The Office”. Met de Ikigai podcast kunnen we dan een stijlvolle opstelling maken met de host en zijn twee gasten. We maken dan een vodcast, dat is een podcast gecombineerd met video. Achteraf schieten we een fotoreportage die we uiteraard ook voor jullie marketing beschikbaar stellen.

Een dag fotografie van 6 uur op locatie met twee lampen heeft een waarde van 525,00. Nabewerking per foto is 15,00

Live-streaming at wickedgrounds

Create engaging programs and stream them live.

Wij hebben de techniek, kennis en crew in huis om live-streams te faciliteren in de prijsrange van 1K tot 10K. De opzet van Soto Solar is een voorbeeld van een 1.5K productie. Omdat het zo prettig werken is bij jullie zouden wij graag onze huidige en nieuwe klanten willen aanbevelen om bij jullie hybride te live-streamen.

meet the CORE team

“It’s more than beautiful pictures.”

Meet Jos, based in Rotterdam & London and has 20 years of experience in the world of broadcasting. From documentary storytelling in the war zones of Sudan to the vibrant Olympic Games in Brazil. His multidiscipline talents enable a compact yet powerful live-stream team.

“Finding the synergy between message and technology.”

Our live-stream director Misja has over 25 years of experience in the art of visual storytelling. He helped Dutch national television, non-profit and medical organizations with his human centric approach to conveying the essential message.

“We’re here for you, the Game Changers.”

Maarten is a Jack of all trades and master of all when it comes to media production. He is constantly looking for the latest innovative functionalities to provide the best technical support for your live-stream.

“Telling stories that matters”

Meet certified audio engineer Jeroen who hosts multiple podcast shows. Other podcasters regularly invite him as guest speaker. His passion is telling stories that matter.