Droog Live-streaming and more

Wij zijn Rawpower

Hoe zijn we begonnen?

Rawpower is de brainchild van Maarten Smeenk met als doel meerdere creatives aan elkaar te koppelen om samen mooie media te maken. Een soort media coöperatief.

Al gauw groeiden we van kleine creative hub uit tot de flexibele innovatieve media partner en brand agency van inmiddels aardig wat grote merken en bedrijven. We hebben een sterke en heldere kijk op een effectieve en esthetische presentatie van merken en bedrijven. We werken met een groot netwerk van media- en marketing professionals om ervoor te zorgen dat de verhalen die er toe doen, verteld worden.

Rawpower ♥ Droog

Droog als futureproof event location.

Voor de gamechangers in de wereld van baanbrekende medische zorg en alternatieve energie bronnen wordt onze expertise ingezet. Met regelmaat streamen we voor Techleap (met Constantijn van Oranje) die zich inzet voor Nederlandse scale-ups.

Recent verzorgden wij de live-stream waarbij een tiental medische bedrijven hun pitch deden voor een online groep van investeerders en invloedrijke sleutelfiguren. Op interactieve wijze konden de investeerders reageren via de chat waarbij de host van het event alleen relevante vragen zichtbaar kreeg. Het tempo bleef zo hoog en de nadelen van een Zoom sessie werden vermeden.

logo-allianz-wit
Client_Adobe_white-iwde
Client_ck
Client_booking
logo-ubs wit
logo-sunrock-1witpng

an impression of our work:

Live-streaming bij droog

Ontwikkeling van events met maximale interactie.

Wij hebben de techniek, kennis en crew in huis om live-streams te faciliteren.

Onze services

  • Concept ontwikkeling
  • Social media strategie
  • Decor ontwerp
  • Video content
  • Podcast content
  • Social media content
  • Live-streaming 


Prijsrange: €4.000 tot €20.000.

Meet the team

Wij kunnen Droog helpen met community building.

Ons team van gepassioneerde storytellers helpen duurzame communities floreren.
We gebruiken de kracht van film, podcast en events voor positieve bewustwording. Bekijk bijvoorbeeld de films die we samen met de Peruaanse Koffieboeren maakte. Leuk detail, deze beelden werden gefilmd met een iPhone.

Let's collaborate!